BACK TO TOP

Els informem que el diumenge 27 de noviembre de 2016 finalitzem el servei de restauració al Parc Castell de l’Oreneta per cessament administratiu de la concessió. Vam iniciar l’activitat al desembre del 2004. Durant aquest gairabé dotze anys, ha estat un privilegi poder gaudir de la nostre professió en un escenari tan meravellós.

Vull acomiadar aquesta etapa donant les gràcies a totes les persones i organitzacions que han format part del sistema. Sense elles res hagués estat posible:

Els clientes, la nostre raó de ser, per la seva fidelitat i gratitut. El personal del Bellavista per la seva voluntat i implicació constants. Els proveïdors pel seu servei i atenció. El Poni-club, el Trenet de Vapor i el Bar l’Oreneta per la companyonia i servei al parc. Els antecessors, la Pollinesia per pasar-nos el testimoni. Els treballadors de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona i a la Policia Forestal pel seu treball i amable disposició. La meva família per la paciencia i comprensió. Els meus amics per la ajuda i els consells. A la vida per regalar-me l’experiència d’haver conegut a tantes persones inoblidables.

Brindo per tots vostès amb una forta abraçada, milions de gràcies i un fins aviat…

El millor està per arribar!

Alejandro Ferrer Coca

image desc

Ubicat al Parc Castell de l´Oreneta, parc forestal de 17Ha que conecten Barcelona amb la Serra de Collserola.